fredag 8 april 2016

I've Got You Under My SkinAttributionNoncommercialShare Alike Some rights reserved by aaipodpics
Ibland får man liksom lite torka. Så många val så lite tid. Då är det läge att lämna de gamla invanda domänerna och ge sig ut på upptäcksfärd. Jag tog hjälp av en van discojägare i form av min vapendragare Hannes och han lyckades hitta denna okända discopärla.

John Davies and the Monster Orchestra är ju ett alldeles lysande bandnamn. Lite touch av zombies och död men ändå nästan normalt.

Man kan väl säga att förväntningarna var så där lagom stora när man klickar på play i det läget. Men döm om min förvåning. Här levereras otroligt discogung. Det är liksom ingen tvekan. Nej här är det "full on" som gäller.

I've got you under my skin

Att man väljer att spela in en sådan låt som I got you under my skin i discoversion är antingen genialt eller otroligt korkat. Det är en riktigt bra låt från början. Men blir den bättre av en gnutta disco?

Jo men svaret är ju självklart. Det blir genialt bra.

John Davies skulle ju kunna vara en sorgligt bortglömd kille som kanske var stor i en trängre krets av discokids 1975. Men John Davies hade mer att ge! Han har varit med och format hela den ungdomsgeneration som vuxit upp med Beverly Hills 90210.

Ja det är sant! Det var John Davies som gjorde introt. Theme from Beverly Hills 90210.

Kanske är det dags att lansera en ny låt? Nu har det ju gått så där en 20 år igen.


Inga kommentarer: