fredag 11 januari 2019

She's a Bad Mama Jama (She's Built, She's Stacked)


AttributionNo Derivative Works Some rights reserved by Sean Davis


Välkomna till ännu ett discoår! Vi inleder året på bästa sätt med en riktigt svängig låt. Carl Cartons episka monsterhit She's a Bad Mama Jama (She's Built, She's Stacked).

Carl Carton har haft en lång musikkarriär som sträcker sig ända tillbaka till mitten av 1960-talet. Åtta skivor har det blivit. Två riktiga hits och en halvhit senare så är Carl tillbaka där det började. I kyrkan. Senaste skivan (sista?) var en renodlad gospelskiva. Idag turnerar han fortfarande runt och spelar och sjunger. Senast i mellandagarna uppträdde han i Jacksonville Florida. Där delade han scen med Harold Melvin and the Bluenotes. Bara en sån sak!

She's poetry in motion 

A beautiful sight to see
I get so excited 
Viewing her anatomy

I en intervju från 2017 berättar han att han fortfarande spelar och skriver lika mycket låtar som tidigare. Han kämpar på och siktar på att få ännu en hit.

Nåväl. Vi får se om han lyckas. Dagens låt har en text som kan få vem som helst att rodna. En hyllning till en vacker kvinna helt enkelt.

Svänget är det inget fel på. Sköna west coast funk vibes för hela slanten. Låten är för övrigt skriven av Leon Haywood. Ja ni vet han med I Wanna Do Something Freaky To You.

Nu dansar vi in i fredagen och sedan vidare in i en skön discohelg!
Glad #Discofredag på er!




Inga kommentarer: